Η εταιρεία μας , σε συνεργασία με την Somfy, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως κατασκευάστριες εταιρείες  ηλεκτρικών μοτέρ και αυτοματισμών οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων, σας παρουσιάζει την μεγάλη γκάμα της σε ηλεκτρικά μοτέρ τέντας και αυτοματισμών τέντας .

Τοποθετώντας τα μοτέρ για τέντα και τους αυτοματισμούς τέντας  Somfy κερδίζετε:

Ανθεκτικότητα: Αναβαθμίζοντας την τέντα από χειροκίνητη σε ηλεκτροκίνητη, διασφαλίζετε το σωστό τέντωμα της τέντας και ανέβασμα του πανιού, αυξάνοντας τη μακροζωία της τέντας σας.

Άνεση λειτουργίας: Με την προσθήκη μοτέρ τέντας ελέγχετε μία ή περισσότερες τέντες μαζί ή ξεχωριστά με το πάτημα ενός κουμπιού ή με το τηλεχειριστήριο από απόσταση.

Προστασία της τέντας: Τοποθετώντας τον αυτοματισμό αέρα στην τέντα σας και το νέο αυτοματισμό ηλίου της Somfy, η τέντα σας ανεβαίνει και κατεβαίνει αυτόματα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ακόμα κι όταν εσείς απουσιάζετε απο το σπίτι.

Σκέφτεστε να εγκαταστήσετε σύστημα σκίασης της βεράντας;

Σκεφτείτε να βάλετε ηλεκτρικό σύστημα σκίασης τώρα! Έχει το σπίτι σας ήδη ένα χειροκίνητο σύστημα σκίασης; Δεν χρειάζεται να το αλλάξετε. Με την Somfy, τα περισσότερα συστήματα σκίασης μπορούν να μετατραπούν σε ηλεκτρικά μετά την εγκατάσταση.

Γιατί να μετατρέψετε σε ηλεκτρικό το σύστημα σκίασης σας;

Όχι άλλες άσχημες, δύσχρηστες χειρολαβές, ειδικά στους 35°! Μπορείτε να χειριστείτε εύκολα τα ηλεκτρικά ρολά με τηλεχειριστήριο, τάμπλετ ή Χαμηλώνουν στο ύψος που θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σας παρέχουν ιδανική σκιά και ήλιο στη βεράντα σας.

Τα + για τα ηλεκτρικά μοτέρ Somfy

Τέλεια τεντωμένο πανί χωρίς όψη κυματισμού
Συντήρηση αυτόματων ρυθμίσεων.
Το σύστημα σκίασης σας διαρκεί περισσότερο
Απαλό άνοιγμα και κλείσιμο.
Είστε έτοιμοι για ένα πλήρως συνδεδεμένο σπίτι με τεχνολογία home-automation.

Τοποθετήστε μοτέρ τέντας Somfy και ξεγνοιάστε μια για πάντα με το πρόβλημα της ζέστης ,του ήλιου , της βροχής … με την τοποθέτηση μοτέρ τέντας   ζείτε την κάθε σας στιγμή χωρίς την έγνοια της ασφάλειας της τέντας σας ακόμα και όταν εσείς απουσιάζετε από το σπίτι.