Θέλετε ο χώρος του κήπου σας να γίνει ιδανικός για να περνάτε άνετα τον ελεύθερο χρόνο σας; Η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Το κατάστημά μας διαθέτει για τον χώρο σας πέργκολες ξύλινες αλλά και μεταλλικές, κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν την φθορά του χρόνου και τις κλιματικές αλλαγές. Κι αν ο χώρος σας χρειάζεται εξατομικευμένη διαμόρφωση εμείς είμαστε εδώ για να σας την προσφέρουμε!

Είτε πρόκειται για μια απλή περγκότεντα είτε για μια βιοκλιματική πέργκολα αλουμινίου, διαθέτουμε την απαραίτητη πολυετή εμπειρία για να σας προσφέρουμε αυτό που αναζητάτε, με άριστη, ποιοτική εργασία σε προσιτές τιμές, ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, ανάλογα με το budget που μπορείτε να διαθέσετε!

Βιοκλιματικές Πέργκολες

Οι Βιοκλιματικές Πέργκολες είναι ο ιδανικός τρόπος σκίασης και κάλυψης σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στο χιόνι και έχουν την ικανότητα να λειτουργούν ομαλά υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Επομένως, είναι η τέλεια λύση για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου σας με φυσικό τρόπο ακόμα και σε ακραίες συνθήκες.

Ηλεκτροκίνηση
Δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και τηλεχειρισμού
Επιλογή Χρωμάτων RAL
Χρωματισμούς επιλογής σας, σύμφωνα με τη πρότυπη παλέτα RAL
Αντηλιακή προστασία
Πιστοποιημένη προστασία από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία
Αντοχή στον Ήλιο
Δοκιμασμένη αντοχή παρατεταμένης έκθεσης στον Ήλιο
Αντοχή σε Βροχή & Αέρα
Μεγάλη αντοχή σε καιρικές συνθήκες βροχής, υγρασίας και αέρα
Αντοχή στο Χίονι
Βεβαιωμένη ανθεκτικότητα σε συνθήκες χιονόπτωσης

Βιοκλιματική Πέργκολα Futura

πτυσσόμενη πέργκολα

Η νέα πέργκολα Bioclimatic Futura της Metaform SA, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το υπαίθριο χώρο σας όλο το χρόνο παρά τις καιρικές συνθήκες.

Σας προστατεύει από τον ήλιο, τη βροχή, τον άνεμο και το χιόνι. Επιπλέον μπορείτε να ρυθμίσετε φυσικά τη θερμοκρασία και το φως του χώρου σας.

Βιοκλιματική Πέργκολα Persa

πτυσσόμενη πέργκολα

Πτυσσόμενη και ανοιγοκλειόμενη πέργκολα οροφής, αποκλειστικά σχεδιασμένη από τη Metaform. Μια στιβαρή κατασκευή από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με πάνελ αλουμινίου 25Χ3cm και δυνατότητα μόνωσης.

Η ελεγχόμενη κίνηση των περσίδων προσφέρει αερισμό του χώρου παράλληλα με σκίαση, προστασία από δύσκολες καιρικές συνθήκες και χιονόπτωση!